Deze woning is aangekocht

Bos en Lommerplein 104 Amsterdam

Aangekocht

Omschrijving

Beschrijving
Goed onderhouden gezins-appartement van ca. 146 m2 met 3 ruime slaapkamers en een heerlijke loggia .Dit hoek-appartement is gelegen op een levendige locatie, heeft een berging in de onderbouw en de mogelijkheid voor het huren van een parkeerplaats in de ondergelegen parkeergarage.

Indeling:
Entree; lift naar de vierde verdieping; Hal welke slechts gedeeld wordt met een ander appartement en waar de meterkast zich bevindt; Entree naar het appartement; Hal met toegang tot 3 slaapkamers, de zitkamer, de badkamer en het separate toilet. De zitkamer is een doorzonkamer welke mede door de hoekligging erg veel ramen heeft en derhalve erg licht is. De zitkamer heeft toegang tot de loggia; In de zitkamer is de open keuken met "bar" en diverse inbouwapparatuur; Aan de achterzijde zijn twee slaapkamers, aan de voorzijde is de ruime "masterbedroom" met toegang tot de loggia; De badkamer heeft een bad (met bubbels) en een dubbele wastafel; Verder is er nog een separaat toilet met fonteintje, een wasmachinekast, een berging in het appartement en in de onderbouw.

Bijzonderheden:
Isolerende beglazing
Zeer goed geïsoleerd (B-label)
Parkeerplaats in de ondergelegen parkeergarage te huur
Zonnig loggia (West)
Afgesloten gezamenlijke binnentuin
Separate berging in de onderbouw
Afgekochte erfpacht 2002
Bouwjaar 2004

Ligging:
Het appartement is gelegen in West nabij de ringweg, het marktplein, ruim aanbod winkels (zowel de grote supermarkten als de kleine middenstand), parken nabij (Erasmuspark, Rembrandtpark, Westerpark). Ook de Sloterplas en vele sportaccommodaties zijn dichtbij. Goede openbaar vervoer verbindingen zowel de stad in als uit.

Vereniging van Eigenaren:
Professioneel beheerd door De Huishouding.
Er is een meer-jaren-onderhouds-plan en een huishoudelijk reglement..
De servicekosten bedragen € 237,24,- per maand.

Verhuur:
Verhuur voor korte periode (short stay) is verboden. Langdurige verhuur is toegestaan mits huurders zich houden aan het huishoudelijk reglement.

Parkeren:
Een privé parkeerplaats in de onderliggende parkeergarage is te huur. Ook is parkeren mogelijk op de openbare weg.

Erfpacht:
Het betreft tot 1 november 2052 afgekochte erfpacht.

Aantal m2:
Conform de NEN-meting is het gebruiksoppervlak 146 m2 en de gebouw gebonden buitenruimte 11m2 (loggia).

Vraagprijs: € 595.000,- k.k.

Object:
de woning gelegen op de derde woonlaag (niveau plus vier), met berging op de parkeer- en winkellaag (niveau 0), éénhonderd veertig vierkante meter (140 m²) gebruiksoppervlakte, plaatselijk bekend te 1055 EK Amsterdam, Bos en Lommerplein 104, kadastraal bekend gemeente Sloten, sectie N complex aanduiding 538-A, indexnummer 604, uitmakende het éénhonderd veertig/negenduizend tweehonderd achttiende (140/9.218de) aandeel in de gemeenschap, bestaande uit het appartementsrecht, rechtgevende op het uitsluitend gebruik van zesennegentig woningen op niveau plus twee tot en met niveau plus vijf, met bergingen op niveau nul en niveau plus één, de liftschachten met liften op niveau min één tot en met plus negen en trappenhuizen op niveau nul tot en met niveau plus
acht en verder toebehoren, gelegen aan het Gulden Winckelplantsoen en het Bos en Lommerplein te Amsterdam, kadastraal bekend gemeente Sloten, sectie N complexaanduiding 538-A, appartementsindex 3, uitmakende het vijfentwintig/vijfentachtigste (25/85ste) aandeel in de gemeenschap, bestaande uit de percelen grond gelegen aan en nabij het Gulden Winckelplantsoen, de Bos en Lommerweg en de Leeuwendalersweg te Amsterdam, kadastraal bekend gemeente Sloten, sectie N nummers 445, 525, 526, 528, 529, 530, 531 en 534 (onder meer ontstaan uit de vervallen kadastrale percelen gemeente Sloten, sectie N nummers 426 gedeeltelijk 428 gedeeltelijk en 475 gedeeltelijk), respectievelijk groot vier are
vijfendertig centiare, éénendertig are éénennegentig centiare, één are, twintig are vijfentwintig centiare, vierentachtig are vijftig centiare, één are vijfenzeventig centiare, tien are vijfendertig centiare en dertien are vijf centiare.
Lees de volledige omschrijving
Woonoppervlakte
146 m²
Inhoud
503 m³
Bouwjaar
2000

Overdracht

Aanvaarding
in overleg

Bouw

Soort woning
bovenwoning
Type woning
appartement/flat
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
2000
In aanbouw
nee

Details

Voorzieningen
tv kabel, mechanische ventilatie
Open portiek
nee
Permanente bewoning
ja
Recreatiewoning
nee
Daktype
plat dak
Dakmateriaal
bitumineuze dakbedekking

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte
146 m²
Inhoud
503 m³

Indeling

Aantal woonlagen
1

Isolatie en verwarming

Isolatievormen
volledig geïsoleerd
Soort verwarming
c.v.-ketel
Warmwater installatie
c.v.-ketel
Ketel gas/olie
gas

Parkeergelegenheid

Faciliteit
parkeervergunningen, parkeergarage

Schuur/berging

Oppervlakte
5 m²
Bekijk alle kenmerken

Kaart Bos en Lommerplein 104 Amsterdam

naar Bos en Lommerplein 104 Amsterdam
Op 5 minuten loopafstand Op 5 minuten fietsafstand